donderdag 31 januari 2013

Neuschwanstein Castle

Hallo allemaal, na enige tijd is er dan weer een nieuwe afgewerkte bouwplaat. Deze was erg moeilijk te maken. Alles was moeilijk te vouwen en te plakken. Maar het is toch weer gelukt.

 
 
Ik hoop dat er nu eens iemand reageert op mijn blog, het is zo frustrerend als er niemand iets laat horen.
 
Groetjes van Ben.






2 opmerkingen:

  1. Dag Ben, Je Neuschwanstein Castle ziet er mooi uit. Ik denk er ook over hem eens te maken. Ik ga eerst voor de Japanse kastelen van Canon creative park.

    Groeten Robert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Ben,
    Geef gehoor aan je 'frustkreet', die ik veel te laat las, maar uit ervaring begrijp.
    Allereerst verwonderlijk dat één van je interessegebieden wiskunde is en je je er kennelijk nooit aan hebt gewaagd zelf een plaat te tekenen. Dat is (vind ik juist) de kers op de platentaart. Als gepensioneerd lijn- en matenfrutselaar blijkt iedere tekening - m.n. tijdens de bouw - weer een uitdaging.
    Erg goed vind ik je vouwkaarten. Met name het Groninger museum vind ik knap omdat ik niet begrijp hoe 3d elementen uitgeklapt kunnen worden.
    Esscher vind ik al helemaal een wonderlijk stuk uitvouwwerk.
    Op je frustratie terug te komen vind ik het woord zelf een tikkie te heftig maar het gevoel herken ik wel degelijk. Wat te zeggen van 54411 bezoekers tegenover 37 reacties. Op mijn andere site één vliegtuig met 57 downloads (en dan heb ik ze ook nog allemaal van een paswoord voorzien, in de hoop daarop reatie te krijgen).
    Geen één reactie. Snap ik niet.
    'Collegiale' ;-) groet,
    Gerard

    BeantwoordenVerwijderen